Alakatot (TEGO)

Paranna tilan ilmettä ja toimivuutta

Helposti muunneltavat TEGO-alakatot ja valaisinratkaisut tuovat viihtyisyyttä ja visuaalista ilmettä kaikenkokoisiin tiloihin. Erilaisia katto- ja valaistuselementtejä yhdistelemällä voidaan luoda persoonallisia ja käytännöllisiä kokonaisuuksia.

Monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta TEGO-alakatoilla parannetaan merkittävästi eri tilojen ilmettä ja toimivuutta – niin pienessä konttorissa kuin vilkkaassa kauppakeskuksessa. Alakattoihimme sisältyy kaikki mitä tarvitset: valaistus, hinnannäyttö, asiakasohjaus ja muu opastus. Toteutuksilla vangitset katseet tehokkaasti, kun haluat esimerkiksi korostaa tarjouksia tai tiettyä tuoteryhmää erilaisten kylttien, esitteiden tai muun esillepanomateriaalin avulla.

Osana valaistuksen suunnittelua

TEGO-alakattoihin voidaan kiinnittää myös monia erilaisia valaisimia. Valaistuksen suunnittelu onkin erityisen tärkeää myynnin kannalta, sillä hyvin valaistut tilat ohjaavat asiakasta ostopäätökseen ja voivat siten tehostaa kokonaisen tuotevalikoiman myyntiä.

Ruotsalaisen perheyrityksen laatua

TEGO on maailmanlaajuisesti arvostettu ruotsalainen perheyritys, jolla on vahva tuntemus alakattojärjestelmistä jo vuosikymmenten takaa. Fenix Sign Oy edustaa, myy sekä asentaa TEGO-alakattoja Suomessa.

Ota yhteyttä

Ota meidät avuksi jo suunnitteluvaiheessa, kun olet uudistamassa toimitiloja tai rakentamassa uusia. Asennamme monikäyttöiset ja toimivat TEGO-alakatot ja valaistusratkaisut eri kohteisiin, kuten myymälöihin, toimistoihin ja tuotantorakennuksiin.

Tutustu caseihin

Prisma Piispanristi

Laadukas ja viimeistelty miljöö ohjaa hypermarketin asiakasvirtaa. Isossa myymälässä Fenix Signin tuotannon ja asennuksen yhteistyö on saumatonta.
Lue lisää »

K-Citymarket Järvenpää

Maailman parhaaksi ruokakaupaksi valitussa myymälässä erikoisratkaisut vaativat innovatiivisuutta ja reagointikykyä koko tiimiltä – ja asiakkaalta.
Lue lisää »

Alepa

Omaleimaisessa pienmyymälässä ilme on osa brändinhallintaa ja asiakaskokemusta. Toimimme Alepalle kumppanina, joka reagoi tarvittaessa nopeasti.
Lue lisää »