Alakatot (TEGO)

Helposti muunneltavat TEGO-alakatot ja valaisinratkaisut tuovat viihtyisyyttä ja visuaalista ilmettä kaikenkokoisiin tiloihin aina pienistä konttoreista vilkkaisiin kauppakeskuksiin. Erilaisia katto- ja valaistuselementtejä yhdistelemällä voidaan luoda persoonallisia ja käytännöllisiä kokonaisuuksia.

Monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta TEGO-alakatoilla voit merkittävästi parantaa eri tilojen ilmettä ja toimivuutta. Niihin sisältyy kaikki mitä tarvitset: valaistus, hinnannäyttö, asiakasohjaus ja muu opastus. Alakattototeutuksilla saat tehokkaasti vangittua katseita, kun haluat esimerkiksi korostaa tarjouksia tai tiettyä tuoteryhmää erilaisten kylttien, esitteiden tai muun esillepanomateriaalin avulla. TEGO-alakattoihin voidaan kiinnittää myös monia erilaisia valaisimia. Valaistuksen suunnittelu onkin erityisen tärkeää myynnin kannalta, sillä hyvin valaistut tilat ohjaavat asiakasta ostopäätökseen ja voivat siten tehostaa kokonaisen tuotevalikoiman myyntiä.

TEGO on maailmanlaajuisesti arvostettu ruotsalainen perheyritys, jolla on vahva tuntemus alakattojärjestelmistä jo vuosikymmenten takaa. Fenix Sign Oy edustaa, myy sekä asentaa TEGO-alakattoja Suomessa.

Ota yhteyttä

Ota meidät avuksi jo suunnitteluvaiheessa, kun olet uudistamassa toimitiloja tai rakentamassa uusia. Asennamme monikäyttöiset ja toimivat TEGO-alakatot ja valaistusratkaisut eri kohteisiin, kuten myymälöihin, toimistoihin ja tuotantorakennuksiin.