Älylukot

L410

L410 älylukko on suunniteltu erityisesti liukuville lasioville. Lukko on itsestään lukkiutuva. Älylukolla suojaat vitriineissä säilytettäviä tuotteita, mahdollistaen samalla sujuvan asiakaskokemuksen. L410 toimii InVue IR Key -ekosysteemin kanssa.


L430

L430 on suunniteltu integroitavaksi mahdollisimman huomaamattomaksi osaksi kalustetta. L430 lukkiutuu automaattisesti, kun suljet laatikon.


L440

L440 älylukko tarjoaa luotettavaa ja kiinteää turvaa erilaisissa vitriiniesillepanoissa. L440 älylukko on suunniteltu erityisesti lasisille kääntöoville. L440 menee itsestään lukkoon, kun suljet oven. Tyylikäs ulkoasu varmistaa sen, että tuotteesi ovat näkyvästi esillä. Lukon lukkiutuva osa jää kaapin sisäpuolelle, suojellen sitä murtoyrityksiltä.


Cam Lock

InVuen Cam Lock -älylukot on suunniteltu turvaamaan kaapistojen sisällä säilöttäviä tuotteita. Älylukko mahdollistaa henkilökunnalle nopean pääsyn lukittuihin tuotteisiin, mahdollistaen asiakkaille nopeamman ja sujuvamman palvelukokemuksen.


Plunger Lock

Plunger ll ja lll on mahdollista asentaa kalusteisiin valmiiksi porattuihin reikiin. Plunger-tuotteet on suunniteltu toimimaan liukuvien ovien kanssa, ja ne toimivat yhdessä InVuen IR Key -ekosysteemin kanssa.


Showcase lock

Showcase Lock on suunniteltu kääntyville lasioville. Se on helposti asennettavissa yksi -ja kaksiovisiin kaappeihin. Lukko on helppo asentaa paikoilleen perinteisillä työkaluilla. Showcase Lock sopii yhteen InVuen IR Key -ekosysteemin kanssa.

  • Mallilaitteiden suojausratkaisut

    Mallilaitteiden suojausratkaisut

    Mallilaitteiden suojausratkaisut Lisää oheislaitteiden myyntiä innovatiivisilla suojausratkaisuilla! InVuen mallilaitteiden suojausratkaisut …
  • Tuotepakkausten suojaus

    Tuotepakkausten suojaus

    Tuotepakkausten suojaus T1000 InVuen T1000 on aikaviiveeseen perustuva turvaratkaisu, joka …