Esittelylaitteilla syntyy asiakaskokemus

Asiakas: DNA Kauppa Oy
Tuote: Myymäläuudistus Turun Hansakorttelissa

Design ja toimintavarmuus ratkaisevat

DNA Kauppa on Suomen laajin matkapuhelimia myyvä ketju. Noin 65 myymälässä laitteiden esillepanon design ja häiriötön toiminta ovat asiakaskokemuksen avaintekijöitä. Laadukkaat InVue-tuotteet ovat olleet DNA:n ja Fenix Signin kumppanuuden ytimessä jo vuosikymmenen ajan.

Alan kärkituotteet

Keväällä 2019 alkoi mittava DNA Kauppojen uudistusprojekti, jota pilotoimme Turun Hansakorttelin myymälässä. Teleoperaattorin myymälässä elämyksellisyys ja asiakaspalvelu ovat tärkeässä roolissa. Mallipuhelimet, tabletit ja älykellot tulee olla jatkuvassa käyttövalmiudessa, helposti koettavissa ja tehokkaasti varkaussuojattuja. Tähän toimitamme InVue-tuoteperheen ratkaisuja, jotka ovat alansa terävintä kärkeä.

Tuotteet ja palvelu pakettina

Uudistetun myymälän avaaminen toimivassa kauppakeskuksessa on asennuksen kannalta hektinen projekti. Ennakkosuunnittelu ja asiakastuntemus on siksi oleellista. Fenix Sign tarjoaa DNA:lle huipputuotteet yhdessä ainutlaatuisen palvelukonseptin kanssa. Siksi olemme kilpailukykyinen ja laadukas kumppani. Lopputuloksen voit kokea lähimmässä DNA Kaupassa, joiden uudistaminen jatkuu hyvällä tahdilla.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Projektin kolme kärkeä

  1. Pilottikohde uudistettavalle DNA Kauppa -ketjulle
  2. Laatua ja elämyksellisyyttä InVue-esillepanotuotteilla
  3. 10 vuoden kumppanuus perustuu tuote- ja palvelutarjontaan