Oppaana sujuvasti liikkuvassa arjessa

Asiakas: Länsimetro Oy / Espoon kaupunki
Tuote: Opasteet Aalto-yliopiston ja Tapiolan asemille

Vilkkaat uudet asemat

Pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen mullistanut Länsimetro avattiin käyttöön loppuvuodesta 2017. Uudet ja näyttävät Aalto-yliopiston ja Tapiolan asemat ovat teknisesti haastavia tiloja, joissa molemmissa liikkuu päivittäin lähes 15 000 matkustajaa. Tilojen kunnianhimoa lisää myös teknologiaan yhdistyvä arkkitehtuuri ja taide.

Haastavat olosuhteet

Fenix Sign toimitti kaikille asemille, tunneliin ja teknisiin tiloihin valo-opasteet, teippaukset ja radanvarsiopasteet. Toimintaympäristönä metro vaati tavallista enemmän ennakointia ja suunnittelua: esimerkiksi teippimateriaalit kuljetettiin asennuspaikoille paikoin yli 6-kerroksisia portaikkoja pitkin. Isompien materiaalien kuljettaminen olikin koordinoitava tarkasti muiden rakennustöiden mukaisesti. Jokaisen asentajan tuli myös käydä erityinen turvallisuusperehdytys.

Suurin yksittäinen projektimme

Projektina Länsimetro oli poikkeuksellinen sen julkisen luonteen ja teknisen vaativuutensa takia. Myös kooltaan Länsimetro oli toistaiseksi Fenix Signin suurin yksittäinen tilaustyö. Lopputuloksesta voimme olla ylpeitä: ammattitaitomme näkyy päivittäin kymmenien tuhansien ihmisten arjessa.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Projektin kolme kärkeä

  1. Kahden metroaseman valokyltit ja opasteet
  2. Poikkeukselliset asennusolosuhteet
  3. Mittavin yksittäinen tilaus