HINNANNÄYTTÖ

Hinnannäytöllä voi parhaimmillaan vaikuttaa merkittävästi ostopäätökseen: kun asiakas löytää selkeät hinta- ja tuotetiedot helposti tuotteen läheltä, ostaminen on mahdollisimman vaivatonta.

Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua löytämään valikoimistamme käyttötarkoitukseesi sopivimmat välineet ja järjestelmät, jotka sujuvoittavat työtäsi ja lisäävät asiakastyytyväisyyttä. Palvelemme koko Suomen alueella.

Hinnannäyttöjärjestelmillämme asiakkaasi löytävät hinta- ja lisätiedot tarjous- ja kampanjatuotteistasi helposti tuotteen lähettyviltä. Tarjoamamme ratkaisut sisältävät kaiken tarvittavan onnistuneeseen hintaviestintään ja kampanjointiin.

Lisää tuotteidesi houkuttelevuutta tyylikkäillä hinnannäyttöratkaisuilla

Hintaopasteet moniin eri käyttötarkoituksiin

Saat meiltä:

Kehykset, pitimet, jalustat ja telineet

DURAFRAME® on täydellinen ratkaisu näyttävään mainontaan. Voit käyttää sitä myymälän sisätiloihin hinnannäyttöön tai esimerkiksi päivittäistavarakaupoissa maitokaapin oviin ja palvelutiskeille.

Duraframe ® itsekiinnittyvä infokehys ammattimaiseen tiedottamiseen, mainontaan ja hinnannäyttöön sileille pinnoille (seinät ja ikkunat). Info voidaan vaihtaa kätevästi ja se on samanlainen kummaltakin puolelta nähtynä. Duraframe-kehyksiä voidaan käyttää sekä pysty että vaakasuorassa ja niissä on magneettisesti sulkeutuva etusivu. Duraframe-kehyksien koot ovat: A6-A1, 50×70, 70×100

Duraframe ® erikoistuotteet: GRIP, NOTE ja SUN.

GRIP sopii loistavasti kankaisille paneeleille, väliseinille ja akustiikkalevyille.
NOTE on tarkoitettu muistiinpanoille, esimerkkinä WC-tilojen siivousrutiinit.
SUN kiinnittyy staattisesti ja toimii näyteikkunoissa tai auton tuulilasissa silloin kun kehys kohdistuu suoraan auringonvaloon. Sun on lämmönkestävä ja muovi UV-suojattu 2 vuoteen asti.

  • Tilaa Duraframe ® kehykset tästä
  • Linkki Durablen Duraframe ® esitteeseen tästä

Jalustojen ja telineiden avulla saat hinnannäytön ja tuoteinformaation sinne missä niitä muuttuvassa myymäläympäristössä tarvitaan. Tuotetelineitä, kuten trumpetteja, hirsipuita, toteemeja, sekä erilaisia ripustettavia tai kalusteisiin kiinnitettäviä tankoja ja jalustoja voidaan käyttää lattioilla massakalusteiden edessä, keskellä, pöydillä, hyllyillä tai kalusteiden sisällä. Telineisiin voi kiinnittää taskuja, liitutauluja tai valmiita levytulosteita. Hyllyjalustat pysyvät paikallaan magneettiteipin avulla ja niissä olevat heilurivarret väistävät tarvittaessa tuotteita. Pitkän tuotekehityksen jälkeen Fenix Sign on tuonut markkinoille mallisuojatun heilurivarren Slimline hyllynreunalistaan.

  • Tilaa Fenix Sign mallisuojatut heilurivarret tästä
  • Valmiiden jalustojen ja telineiden valikoimiin tästä

Palvelujalustat on kehitetty erityisesti palvelulinjaston hinnannäyttöön ja ne on suunniteltu kestämään palvelulinjaston vaativat olosuhteet sekä toistuvan pesun. Meiltä saat myös A- ja L-telineet erilaisiin palvelulinjastojen lasireunoihin sekä kaikenlaiset akryylilaatikot ja reseptiboxit. Runsas valikoimamme sisältää erilaisia pidikkeitä nipsuilla, klipseillä ja magneeteilla esimerkiksi konditoriatiskeihin

  • Tilaa palvelulinjaston tuotteet tästä

Muovitaskut- ja suojat

Muovitaskuja- ja suojia tarjoamme eri kokoisina ja vahvuisina, akryylista tai erilaisista muoviraaka-aineista valmistettuina. Yleisimmin käytämme PET-muovia (polyeteenitereftalaatti). Akryylit- ja polykarbonaatti-muovit, eli kansankielessä pleksit, eroavat muoveista ominaisuuksiltaan lujuudessa, läpinäkyvyydessä ja työstettävyydessä. Valitsemme käyttötarkoituksen mukaan sopivimmat muovi- ja pleksimateriaalit eri tuotteisiimme.

Meiltä löydät valmiit hyllypuhujat, kuten nuoliopasteet, nuolitaskut ja informaatiotaitokset (gluteiiniton, sokeriton, luomu jne.). Lisäksi teemme eri ketjuille räätälöityjä brändiopasteita hyllynreunoihin.

Etureunat, välijakajat ja työntäjät

Plug-in & Click -jakajajärjestelmässä takakisko liu’utetaan hyllynmyötäisesti takakiskoon eikä sitä tarvitse napsauttaa siihen ylhäältä päin painamalla. Jakajien siirtäminen ja vaihtaminen on helppoa myös täysissä hyllyissä, eikä tuotteita tarvitse poistaa jakajan vierestä. Plug-in & Click -jakajajärjestelmä säästää jopa 15 % työaikaa. Hyllyjen järjestely on nopeaa ja helppoa tällä mukautuvalla jakajajärjestelmällä, jossa jakajien vaihto on tehty yksinkertaiseksi takaosan ainutlaatuisella ”paikoilleenloksautus”-tekniikalla. Plug-in & Click -jakajia löytyy varastosta 60 mm ja 125 mm korkeina yleisimpiin hyllysyvyyksiin 400 mm, 500 mm sekä 600 mm.

Meiltä löydät myös perinteiset katkaistavat A-jakajat sekä niille T-kiskot. Jakajat ja kiskot ovat yhteensopivat useiden vastaavien T-kisko ja A-jakajajärjestelmien kanssa. Etu- ja takakiskojen kiinnityksessä on siirrytty magneettikiinnitykseen, mikä mahdollistaa siistin ja helpon kiinnityksen ja kiskojen vaihtamisen ,esimerkiksi myymäläkalusteuudistuksen yhteydessä.

Fenix Sign -työntäjät ovat tukevarakenteisia, kestäviä. Ne ovat varustettu hidastimella, joka helpottaa tuotteiden paikoilleenlaittoa.