Hinnoittelukoneet ja Dennison-kiinnityslaitteet

Tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman hinnoittelukoneita ja -etikettejä, jotka ovat myös alan parhaimmistoa.

METO-hinnoitteluratkaisut

Markkinajohtaja METO:n monipuoliset hinnoitteluratkaisut sisältävät ergonomisesti suunniteltuja merkintälaitteita ja etikettejä, jotka soveltuvat niin vähittäiskaupan, palveluntarjoajien, kuin teollisuudenkin käyttöön.

Fenix Sign tarjoaa yhdessä METO:n kanssa markkinoiden laajimman valikoiman hinnoittelukoneita. Valikoimamme kattaa sekä 6-33 merkkipaikkaiset painopäät että yksilöidyt painopäät erikoisempiin kirjain-, numero- ja yksikköratkaisuihin. Hinnoittelukoneiden ergonominen suunnittelu takaa sujuvan hinnoittelun ja helposti luonnistuvan merkintätietojen, etikettien ja musterullien vaihdon.

Minimoi tuotehävikki selkeillä hintaopasteilla

Hinnoittelukoneella merkitset vaivattomasti alennetut tuotteet tai tuotteiden päiväykset. Lisäksi voit helposti viestittää uutuustuotteista ja erikoiskampanjoista. Hinnoittelukoneiden lisäksi valikoimastamme löytyy laajalti erivärisiä ja -liimapintaisia etikettejä. Useiden värivaihtoehtojen lisäksi myymme etikettejä esipainetuilla teksteillä ja turvaleikkauksilla.

Dennison-kiinnityslaitteet

Edustamme Suomessa Avery Dennisonia ja myymme Dennison-kiinnikepistooleja tarvikkeineen. Dennison-tekstiilipistoolilla kiinnitetään hintalappupohjia ja tuoteselosteita eri mittaisilla nylonkiinnikkeillä vaatteisiin, laukkuihin, kenkiin, vöihin ym. Koukkukiinnikkeitä käytetään esimerkiksi pipoihin, sukkiin ja käsineisiin, jolloin ne on helppo ripustaa kalustepiikkeihin esille. Meiltä saat kiinnikepistoolit ohuella ja paksulla neulalla, varaosat, huollot, erilaiset kiinnikkeet ja koukkukiinnikkeet sekä niputussiteet, jotka ovat helppo ratkaisu esimerkiksi hintalappujen kiinnittämiseen taloustavaroihin.

Anna meidän auttaa sinut sujuvamman hinnoittelun pariin. Uusien laitteiden myynnin lisäksi tarjoamme myös huoltopalvelua vanhoille hinnoittelukoneillesi. Ota yhteyttä alueesi myyjään tai lähetä tarjouspyyntö!