Korttitulostimet ja tarvikkeet

Edikio-korttitulostimien ja -tarvikkeiden avulla voit tuoda uudella tavalla esiin myymäläsi palvelu- ja lähituoteryhmiä. Fenix Sign tarjoaa korttitulostimet, muovikortit, erittäin laajan valikoiman erilaisia pidikkeitä, ohjelmiston ja palvelut, kuten asennuksen, suunnittelun ja käyttöönoton.

Käsinkirjoitetun näköiset, ainutlaatuiset liitutaulutekstit saat nyt helposti kalkkifonttiprinttauksella mustille korteille. Palvelutiskit, erikoisjuustot, uunituoreet leivät ja leivonnaiset erottuvat myymälässä tällä uudentyyppisellä, perinteitä ja käsin kirjoitusta kunnioittavalla hinnannäytöllä. Tämä käsinkirjoitetun näköinen, pieniin idyllisiin puoteihin ja laadukkaisiin tuoreisiin raaka-aineisiin liittyvä mielikuva on upea kontrasti muun muassa elektronisen hinnannäytön rinnalla.

Mustien korttien lisäksi valikoimissamme on myös punaisia ja vihreitä kortteja esimerkiksi korostamaan luomu- tai uutuustuotteita. Kortit kestävät kosteutta, kylmää ja kuumaa. Niitä ei tarvitse laittaa erilliseen muovitaskuun palvelutiskeillä, koska ne ovat elintarvikekontaktisertifioidut (TÜV Rheinland / EU (EC) No. 1935/2004).

Edikio software on helppo ohjelma käyttää ja printterit sopivat pienen kokonsa vuoksi sinne missä kortteja tarvitaan eli myymälään. Isommalla printterillä hoituu kaksipuolinen printtaus kerralla, saat EAN-koodit ja pikakoodit esimerkiksi palvelutiskin käyttöön kortin taakse.