Ikkunakalvot

Lisää sisätilojen viihtyisyyttä

Solar Gard -ikkunakalvotuotteet ovat turvallinen ja energiatehokas ratkaisu lisäämään sisätilojen viihtyisyyttä. Ne suojaavat liiketiloja, toimistoja, asuntoja ja teollisuusrakennuksia ilkivallalta sekä auringolta.

Solar Gard -auringonsuojakalvojen ansiosta rakennusten sisälämpötila pysyy miellyttävänä niin aurinkoisina hellepäivinä kuin talvipakkasillakin. Auringonsuojakalvot vähentävät UV-säteilyn pääsyä sisätiloihin 99-prosenttisesti, mutta päästävät silti hyvin luonnonvaloa läpi. Ne tarjoavat erinomaisen suojan kuumuutta, lämpöhukkaa ja häikäisyä vastaan ja tuovat siten säästöjä sekä ilmastointi- että lämmityskuluihin.

Kalvot ovat siistit ulkoa ja lähes huomaamattomat sisältä. Lisäksi tummennetuilla tai värillisillä kalvoilla voidaan estää suora näköyhteys ulkoa sisätiloihin ja ehkäistä merkittävästi kalusteiden, sisustustekstiilien ja taideteosten haalistumista.

Turvakalvot kaikkiin käyttötarkoituksiin

Solar Gard -turvakalvot lisäävät puolestaan katutasossa toimivien liiketilojen turvallisuutta. Iskutestatut ja korkealaatuiset turvakalvot vahvistavat lasin pintaa. Ikkunan hajotessa onnettomuuden tai ilkivallan seurauksena, lasinsirpaleet jäävät kiinni kalvoon, eivätkä leviä ympäri kiinteistöä. Näin säästytään vakavilta henkilö- ja omaisuusvahingoilta.

Valikoimastamme löytyy myös pintasuojakalvoja, joiden avulla suojaat lasi- ja peilipintoja, kuten näyteikkunoita, hissien seiniä tai julkisen liikenteen ikkunoita.
Meiltä löydät muun muassa seuraavat Solar Gard -tuotteet:

  • aurinkosuojakalvot
  • turvakalvot
  • pintasuojakalvot

Haluatko lisää tietoa auringonsuojakalvoista? Lataa oppaamme täältä !

Ota yhteyttä

Tutustu valikoimaamme tai ota meihin yhteyttä. Mietitään yhdessä juuri sinun yrityksellesi toimivin ratkaisu.