Ikkunateippaukset

Ikkunateippaukset ovat tärkeä osa myymäläsi ilmettä. Suunnittelemme ja toteutamme teippaukset tarpeesi mukaan, muotoonleikattuina, kaksipuolisina, ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­— ­vain mielikuvituksesi on rajana.

Ikkunateippaukset parantavat yrityksesi näkyvyyttä ja imagoa

Rakennuksen julkisivu toimii käyntikorttina yrityksellesi. Mieleenpainuvilla ikkunateippauksilla parannat näkyvyyttäsi ja houkuttelet uusia asiakkaita. Autamme suunnittelemaan toimivat ratkaisut tilojesi tarpeisiin.

Pidämme laatua ja kestävyyttä suuressa arvossa, ja siksi käytämme vain korkealuokkaisia materiaaleja ja värejä tuotannossamme. Valkoisen teipin lisäksi pystymme tulostamaan kirkkaan teipin päälle, mikä mahdollistaa sekä peittävät, että läpikuultavat teippaukset. Tulostuksen jälkeen ikkunateippimme laminoidaan UV-suojalla teipin elinkaaren pidentämiseksi. Laminoinnin lisäksi ikkunateipit voidaan suojata graffitisuojakalvolla, jolla ilkivallan jäljet saadaan poistettua vähemmällä vaivalla.

Kaipaatko houkuttelevia ikkunateippauksia liikkeeseesi?

Kokeneet asentajamme poistavat vanhat ikkunateipit ja asentavat uudet huolellisesti ja sovitussa aikataulussa, ympäri Suomen. Lähetä tarjouspyyntö ja kerro toiveistasi ikkunateippauksiin liittyen.