InVue-turvaratkaisut

Paranna asiakkaidesi ostokokemusta

InVue-tuotteet tarjoavat markkinoiden parhaat ja innovatiivisimmat ratkaisut kulutuselektroniikkatuotteiden suojaukseen myymälöissä ja julkisissa tiloissa. Fenix Sign Oy toimii Suomessa InVue-turvatuotteiden maahantuojana ja edustajana.

InVue on maailman johtava kulutuselektroniikan tuoteturva- ja esillepanoratkaisujen toimittaja. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy runsaasti erilaisia turvaratkaisuja ja älylukkovaihtoehtoja matkapuhelinten, tablettien, kameroiden, älykellojen ja muiden kannettavien laitteiden turvalliseen esillepanoon vähittäiskaupassa. Varkaussuojauksen lisäksi esilläolevat tuotteet saavat myös lataus- tai käyttövirran. Näin varmistat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Helppokäyttöiset turvaratkaisut julkisiin tiloihin

Tablettien ja älypuhelinten käyttö erilaisissa julkisissa tiloissa, kuten kirjastoissa ja pankeissa, lisääntyy jatkuvasti. Samoin tablettien hyödyntäminen asiakasinformaatiokäytössä ja kassapäätteinä on kasvanut.  Monesti nämä käyttötarkoitukset asettavat turvaratkaisuille täysin erilaiset vaatimukset kuin vähittäiskaupan myymälämalleille. InVue-tuotteista löydät juuri näihin tarkoituksiin suunnitellut tuotekokonaisuudet.

Vähittäiskaupan älykkäät sähköiset lukitusratkaisut

Erilaisia lukittuja kaappeja ja lasivitriinejä käytetään edelleen myyntiesittelyyn esimerkiksi kello- ja koruliikkeissä tai tuotevarastoina myyntikappaleiden säilytykseen. Ostotilanteessa turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden yhteensovittaminen on ensiarvoisen tärkeää positiivisen ostokokemuksen takaamiseksi asiakkaille. InVuen Smartlock -tuoteperhe tarjoaa monipuoliset lukkoratkaisut vähittäiskaupan tarpeisiin. Helppokäyttöiset lukot ja älykäs elektroninen koodaus takaavat turvallisuuden.

Ota yhteyttä

Tutustu InVue-tuotevalikoimaamme tai ota yhteyttä myyntitiimimme ja kerro, millaista turvaa tuotteesi tarvitsevat. Me opastamme sinua valitsemaan sinulle ja yrityksellesi toimivimmat ratkaisut.

Tutustu caseihin

DNA Kauppa Hansakortteli

DNA Kaupassa laitteiden esillepanon design ja toimivuus ovat asiakaskokemuksen ytimessä. Fenix Signin edustumat InVue-tuotteet ovat alansa kärkeä.
Lue lisää »

 • Älylukot

  Älylukot

  Älylukot L410 L410 älylukko on suunniteltu erityisesti liukuville lasioville. Lukko …
 • Mallilaitteiden suojausratkaisut

  Mallilaitteiden suojausratkaisut

  Mallilaitteiden suojausratkaisut Lisää oheislaitteiden myyntiä innovatiivisilla suojausratkaisuilla! InVuen mallilaitteiden suojausratkaisut …
 • Tuotepakkausten suojaus

  Tuotepakkausten suojaus

  Tuotepakkausten suojaus T1000 InVuen T1000 on aikaviiveeseen perustuva turvaratkaisu, joka …