MAG-Sign

MAG-Sign – Helppo ja tehokas innovaatio perinteisten profiiliratkaisujen tilalle.

MAG-Sign on Fenix Sign Oy:n kehittämä täysin uudenlainen järjestelmä tehokkaaseen ja helppoon vähittäiskaupan asiakasviestintään. MAG-Signin toiminta perustuu magneettiseen ripustuskiskoon, sekä sen kanssa käytettäviin julistetaskuihin ja tulosteisiin, joihin on kiinnitetty sirot metallikiinnikkeet. Innovaation ansiosta julistetaskujen vaihto on helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa kuin perinteisissä profiileissa. MAG-Sign-järjestelmässä et tarvitse ylimääräisiä kiinnikkeitä, ripustimia tai koukkuja, ainoastaan julistetaskun, joten sen käyttö on myös edullisempaa kuin perinteisten profiiliratkaisujen.

MAG-Sign on siro, huomaamaton ja pyöreä magneettiprofiili, jonka halkaisija on ainoastaan 20 millimetriä. MAG-Signin avulla saat tyylikkään ja kustannustehokkaan ilmatilan hinnannäytön.

MAG-Sign-järjestelmään kuuluu ilmatilaan ripustettavien magneettiprofiilien lisäksi sisäjulistetelineitä, valmiita opastemalleja sekä erilaisia seinäkiinnityksiä.

MAG-Sign-sisäjulistetelineet

MAG-Sign-sisäjulistetelineet on kehitetty helpottamaan myymälän sisäistä asiakasviestintää. Telineitä voidaan käyttää muovitaskujen avulla perinteiseen tuotehinnoitteluun, tai taskujen sijaan niissä voidaan käyttää paperi- ja kangastulosteita lisäämään visuaalisen markkinoinnin näkyvyyttä ja tehoa.

Telineet ovat erittäin tukevaa materiaalia ja niiden jalustaosa voidaan sijoittaa hyllyn, myyntipöydän tai lavan alle, joten ne eivät häiritse myymälässä asiointia. Poikkiorsia on L- ja T-mallia ja niitä voidaan kääntää 360 astetta, jonka avulla informaatio saadaan asetettua juuri haluttuun paikkaan tuotteen välittömään läheisyyteen. Poikkiorren korkeutta voidaan säätää helposti välillä 170-310 cm.

MAG-Sign-profiilin seinäkiinnitys

Kannakkeissa on tehokkaat magneetit, joiden avulla profiili voidaan kiinnittää useimpiin metallipintoihin. Profiili on myös helppo siirtää käsin paikasta toiseen, eikä siitä jää jälkiä kiinnityspintaan. Kiinnikkeet ovat auki alapinnasta, joten ne eivät estä taskun kiinnittämistä haluttuun kohtaan.

MAG-Sign Valmisopaste

Tämä tuote on valmis kokonaisuus, joka sisältää kiinnikkeet vaakapintaan sekä 4 kappaletta A4-taskuja. Se soveltuu hyvin käytettäväksi esimerkiksi tupakkatelineiden lakiteksteihin ja muuhun kassa-alueen markkinointiin. Siirreltävyyden ansiosta se on myös helppo tapa markkinointiin erilaisilla pöytäpinnoilla tai esimerkiksi kylmäkalusteiden otsalaudoissa.

Tarjoamme myös perinteisiä C-profiileja ja julisteprofiileja laajalla tarvikevalikoimalla.