Mallilaitteiden suojausratkaisut

Lisää oheislaitteiden myyntiä innovatiivisilla suojausratkaisuilla! InVuen mallilaitteiden suojausratkaisut tarjoavat tyylikästä turvaa esittelylaitteillesi.

Laajasta valikoimasta löytyy sopivat ratkaisut niin erilaisille kalustevaihtoehdoille, kuin turvallisuus vaatimuksille. Tuotevalikoiman kruunaa ainutlaatuinen langaton ratkaisu, InVue S3000.

Series 950

Series 950 tarjoaa laajaa turvaa tuotteillesi kaikenlaisissa liiketiloissa. Laitteen asennus on helppoa ja nopeaa. Series 950 sopii esimerkiksi älypuhelimille, tableteille ja kameroille. InVue S950 -ratkaisu on yksinkertainen, mutta tehokas. Juuri yksinkertaisuutensa ansiosta S950 on elinkaarikustannuksiltaan ylivertainen. Päivitetyssä tablet-ratkaisussa on nyt myös 3A-latausmahdollisuus. Series 950 sisältää virransyötön, jolloin esimerkiksi kameraan on saatavissa käyttövirta.


Series 1060

Series 1060 tarjoaa mahdollisuuden piilotettavaan johdotukseen. Piilotettu johto tekee asiakaskokemuksesta joustavamman ja esillepanosta näyttävämmän. InVuen eksklusiivinen Easy Pull -kierrejohto on varustettu alan pienimmällä vastuksella, jotta asiakkailla olisi sujuvin mahdollinen kokemus mallilaitteiden testailussa. Series 1060 -hälyttimen erikoisominaisuus on siihen sisältyvä latausominaisuudella varustettu lisähälyportti. Siihen on helppo liittää esimerkiksi kampanjaluonteisesti tuotenosto, tai sitä voi käyttää jatkuvaan esillepanoon.


Series 1560

Tässä InVuen ratkaisussa S1060-tuotteen ominaisuudet on jaettu pöytäpinnan yläpuoliseen osaan ja pöytäpinnan alle sijoitettavaan keskusyksikköön. Muilta osin S1560 vastaa S1060-mallia.


Series 3000

Series 3000 -tuotteet esittelevät InVuen innovaatioita parhaimmillaan. Series 3000 on ensimmäinen johdoton suojauslaite kannettavalle elektroniikalle. Johdottomuus varmistaa asiakkaillesi rajattoman kokemuksen mallilaitteen kokeilussa, ilman huolta varkauksista. Series 3000 on ylivertainen ratkaisu esimerkiksi VR-lasien esillepanoon.


LT04

LT04 on InVuen Alarm-on-Merchandise -suojauksella ja erikoisvahvistetulla kaapelilla varustettu kokonaisuus, jota voidaan täydentää myös mekaanisilla lisäkiinnikkeillä. Mallilaitteet on helppo nostaa jalustasta katselua varten, mikä tekee siitä otollisen yhdistelmän tableteille ja älypuhelimille.  LT04 on yhteensopiva InVuen IR Key -ekosysteemin kanssa.


W1000

W1000 on korkealuokkaisille, älykelloille, syke- ja aktiivisuusmittareille suunniteltu turva -ja esillepanoratkaisu. Se mahdollistaa asiakkaille itsepalvelukokemuksen, johon ei tarvita henkilökunnan apua. Siihen kuuluu integroitu hälytysyksikkö, kierrejohto ja pidike tuotteelle. W1000-ratkaisu mahdollistaa esillä olevien tuotteiden latauksen käyttämällä laitteen omaa latausta. W1000 on nopeasti asennettavissa, ja se on yhteensopiva InVuen IR Key -ekosysteemin ja Access Managerin kanssa.


J704

J704 on kokonaan tiskin päälle sijoitettava kaluste, joka mahdollistaa kuuden tuotteen yhtäaikaisen esittelyn. Asiakkaat voivat kokeilla kalusteen sisällä olevia tuotteita henkilökunnan avustuksella. J704 tarjoaa johdottoman, pidikkeettömän ja sensorittoman ratkaisun tuotteiden turvalliseen esillepanoon ja sujuvaan asiakaskokemukseen. Lisäksi J704 mahdollistaa esillä olevien tuotteiden latauksen käyttämällä laitteen omaa latausta. J704 on IR Key -ekosysteemin kanssa yhteensopiva.


Zips Power

Zips Power on täydellinen suojausratkaisu pienelle elektroniikalle ja oheislaitteille, kuten Bluetooth -kaiuttimille, kuulokkeille ja älykelloille. Zips Power sisältää uudelleen ladattavan akun, joka pitää laitteen toiminnassa, mikäli verkkovirta katkeaa odottamattomasti. Hälyttimen sensorit ovat irrotettavat, mikä mahdollistaa tuotteiden vaivattoman esillepanomuutoksen.


Zips 2.0

Zips 2.0 tarjoaa äärimmäistä joustavuutta kaikkiin turvatarpeisiisi.  Zips 2.0 on asennettavissa kokonaan tason päälle, mikä tekee käyttöönotosta nopeaa. Se sopii esimerkiksi kuulokkeille, kannettaville tietokoneille ja kameran linsseille.


Zips basic

Zips Basic on täysin itsenäisesti toimiva yksikkö, jonka asennukseen et tarvitse minkäännäköistä avainta tai työkalua. Zips Basic on helppo asentaa, ja se toimii laajalla valikoimalla tuotteita.

  • Älylukot

    Älylukot

    Älylukot L410 L410 älylukko on suunniteltu erityisesti liukuville lasioville. Lukko …
  • Tuotepakkausten suojaus

    Tuotepakkausten suojaus

    Tuotepakkausten suojaus T1000 InVuen T1000 on aikaviiveeseen perustuva turvaratkaisu, joka …