Myymäläviestintä

Luo merkityksellisiä ostokokemuksia

Laadukkaan ja näyttävän miljöön avulla vahvistat brändiäsi ja edistät myyntiäsi. Me Fenix Signilla olemme kumppanisi huolellisesta suunnittelusta materiaalien valitsemiseen ja asennukseen saakka. Erottuvien suurkuvatulosteiden ja opasteiden luot myymälääsi kokonaisuuksia, jotka huomataan.

Asiakkaan ostokokemus alkaa, kun hän astuu sisään myymälään. Ostokokemukseen vaikuttavat myymälän henkilökunnan lisäksi visuaaliset ratkaisut. Selkeillä, helposti muunneltavilla myymälä- ja tuoteryhmäopasteilla helpotat asiakastasi hahmottamaan tarjontaa sekä löytämään häntä kiinnostavat tuotteet nopeasti ja vaivattomasti, saaden hänet palaamaan mielellään myös uudelleen.

Olipa kyseessä viehättävä pieni puoti tai valtakunnallinen kauppaketju, kutsuvilla tilaratkaisuilla, tunnelmalla ja tuotteiden hyvin harkitulla esillepanolla on suuri merkitys myynnin edistämisessä.

Kestävät, muunneltavat ja ammattimaiset ratkaisut

Ensivaikutelman voi antaa vain kerran ja siksi myymälän visuaalinen ilme on syytä suunnitella huolella. Tarjoamme ratkaisuja, jotka kestävät aikaa, mutta ovat myös helposti muunneltavissa. Vahvuutemme ovat oma tuotanto, laaja tuotevalikoima, osaava henkilöstö, nopeat toimitusajat sekä ympäri Suomen toimiva asennuspalvelu.

Brändillesi sopivat myymäläkonseptit

Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua suunnittelemaan alusta loppuun makuusi ja brändiisi sopivan konseptin. Autamme sinua valitsemaan oikeat materiaalit ja varmistamme, että tuotteemme on huolellisesti valmistettu ja oikein mitoitettu.

Uusien ratkaisujen lisäksi valmistamme ja toteutamme tehokkaasti valmiit myymäläkonseptit. Varmistamme brändisi yhtenäisyyden tilasta riippumatta. Lisäksi kokenut ja luotettava asennustiimimme takaa laadukkaan lopputuloksen ripeässäkin aikataulussa.

Suurkuvatulostuksemme tarjoaa mahdollisuuden mittaviin ja näyttäviin mainoskankaisiin, roll-upeihin, ikkunateippauksiin, ilme- ja opastelevytulosteisiin, magneettivuotiin, lattiatarroihin sekä tulostettaviin tapetteihin.

Esimerkkejä tuotteistamme:

 • Ikkunateippaukset
 • Lattiateippaukset
 • Magneettivuodat
 • Opasteet
 • Banderollit
 • Mainoskankaiden kehysratkaisut
 • Friisit ja muut yläilme-elementit
 • Irtokirjaimet
 • Tuoteryhmäopasteet
 • Telineet ja kehykset

Ota yhteyttä

Onko mielessäsi jotain erityistä? Lähetä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä, jotta voimme keskustella lisää ideastasi.

Tutustu caseihin

Prisma Piispanristi

Laadukas ja viimeistelty miljöö ohjaa hypermarketin asiakasvirtaa. Isossa myymälässä Fenix Signin tuotannon ja asennuksen yhteistyö on saumatonta.
Lue lisää »

K-Citymarket Järvenpää

Maailman parhaaksi ruokakaupaksi valitussa myymälässä erikoisratkaisut vaativat innovatiivisuutta ja reagointikykyä koko tiimiltä – ja asiakkaalta.
Lue lisää »

Alepa

Omaleimaisessa pienmyymälässä ilme on osa brändinhallintaa ja asiakaskokemusta. Toimimme Alepalle kumppanina, joka reagoi tarvittaessa nopeasti.
Lue lisää »

 

 • Vuoronumerojärjestelmät

  Vuoronumerojärjestelmät

  Vuoronumerojärjestelmät Tehokas asiakasvirran hallinta lisää myyntiä ja parantaa asiakaspalvelua. Vuoronumerojärjestelmällä …
 • Ulkomainonta

  Ulkomainonta

  Ulkomainonta Onnistuneella ulkomainonnalla varmistat, että erotut eduksesi yhtä lailla kaupungin …