Myymälämarkkinointi

Kun haluat antaa asiakkaillesi sujuvan ja miellyttävän ostokokemuksen, me Fenix Signilla autamme sinua. Näyttävien kuvien, suurkuvatulosteiden, opasteiden ja selkeän hinnannäytön avulla luot myymälääsi kokonaisuuksia, jotka huomataan.

Myymälän ulkoasu vaikuttaa ostopäätökseen

Ensivaikutelman voi antaa vain kerran, ja siksi myymälöiden yleisilme on syytä suunnitella huolella. Olipa kyseessä viehättävä pieni puoti tai valtakunnallinen kauppaketju, kutsuvilla tilaratkaisuilla, tunnelmalla ja tuotteiden hyvin harkitulla esillepanolla on suuri merkitys myynnin edistämisessä. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät niin visuaaliset elementit kuin käyttötuotteetkin, joiden avulla teet myymälästäsi tyylikkään ja yhtenäisen kokonaisuuden.

Tässä esimerkkejä tuotteistamme, joiden avulla tehostat myyntiä:

  • standit
  • akryylituotteet
  • hyllytilojen hallintaratkaisut
  • jyrsityt ilme-elementit
  • suurkuvatulosteet ja muut ilme-elementit
  • kampanjakalusteet

Millaista ilmettä sinä kaipaat myymälääsi?

Kerro meille toiveistasi. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua suunnittelemaan alusta loppuun makuusi ja brändiisi sopivan konseptin. Lisäksi toteutamme ratkaisuja myös valmiiden konseptien mukaisesti. Kokenut ja luotettava asennustiimimme takaa laadukkaan lopputuloksen brändi-ilmeesi toteutuksessa kaikenlaisiin tiloihin.

Sujuvat toimitukset kaikkialle Suomeen

Sekä tuotantomme että varastomme sijaitsevat Hyvinkäällä, mikä varmistaa ripeän toimituksen kaikkialle Suomeen.