Palvelut

Aineiston käsittely ja suunnittelu

Suunnittelemme esimerkiksi asiakkaan toiveiden ja ideoiden mukaiset opasteet, bannerit, julkisivut, myymäläilmeet, teippaukset ja logot. Olemme ketteriä, käytännönläheisiä ja kustannustehokkaita: suunnittelemme suoraan tuotantoon ja asennukseen. Aineistonkäsittelyssä noudatamme asiakkaan graafista ohjeistusta tai muita annettuja graafisia ja visuaalisia ohjeita. Käsittelemme samalla koko aineiston, jotta tuotteet ovat suoraan valmiita myös tuotantoa ja sen eri vaiheita varten.

Käytämme pääasiassa Adobe Creative Cloudin grafiikkaohjelmien viimeisimpiä versioita. Käytössämme ovat myös SignLab ja CorelDRAW2018 -ohjelmistot. Fenix Signin aineiston käsittely- ja suunnittelutiimissä työskentelee neljä suunnittelijaa.

Suunnittelutyö ja aineiston käsittely:

  • Suunnittelu
  • Aineiston käsittely
  • Aineiston tarkistus

Projektien hallinta-, kartoitus- ja mitoituspalvelut

Palvelemme asiakasprojekteissamme tekemällä asiakkaiden puolesta mitoitus- ja kartoituspalveluita. Meiltä voit myös kysyä kokonaisvaltaisempia projektien hallintapalveluita.

Asennuspalvelut

Haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti pitämällä huolen hyvin koulutetusta ja osaavasta omasta asennustiimistämme, jota täydennämme ruuhka-aikoina kumppaniyritystemme avulla. Kaikilla asentajillamme on työturvallisuuskortti, lupakortti henkilönostimen käyttöön sekä tilaajavastuun mukainen Valtti-henkilökortti. Osalla asentajista on myös sähkötyölupa ja tulitöiden tekoon vaadittava tulityölupa.

Jokaiselle kohteelle on oma konseptiohjeistus, jota noudatetaan asennuksella. Mikäli kohde on rakennustyömaa, henkilöstömme noudattaa työmaan työturvallisuusohjeistusta ja käyttää asianmukaista suojavarustusta.

Fenix Sign kouluttaa itse kaikki erikoisosaamista vaativat tehtävät, kuten teippaamisen ja edellyttää näitä taitoja myös mahdollisilta yhteistyökumppaneiltaan. Fenix Signilla on yrityksenä sähkötyöluvat sähkökytkentöihin.

Tutustu caseihin

Länsimetro

Länsimetro mullisti pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen. Fenix Sign valittiin kumppaniksi haastavien asematilojen opasteiden tuotantoon ja asentamiseen.
Lue lisää »

K-Citymarket Järvenpää

Maailman parhaaksi ruokakaupaksi valitussa myymälässä erikoisratkaisut vaativat innovatiivisuutta ja reagointikykyä koko tiimiltä – ja asiakkaalta.
Lue lisää »

Alepa

Omaleimaisessa pienmyymälässä ilme on osa brändinhallintaa ja asiakaskokemusta. Toimimme Alepalle kumppanina, joka reagoi tarvittaessa nopeasti.
Lue lisää »