Suurkuvatulosteet

Suurkuvatulosteet takaavat, että sinut huomataan – sekä sisällä että ulkona. Meiltä saat visuaalisesti näyttävät sisä- ja ulkomainokset myymälöihin, näyteikkunoihin, messuseinien julisteisiin tai jättikokoisiin banderolleihin erilaisiin tapahtumiin.

Tuotantomme

Haluamme tuottaa kestävän kehityksen mukaisesti laadukkaita ja ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka vastaavat asiakkaan odotuksia. Asiakkaan konsepti ja toive ovat etusijalla ja rakenteen, materiaalin sekä tuotantotavan valintaa ohjaavat käyttötarkoitus ja käytettävyysvaatimukset. Kuuntelemme asiakastamme, haluamme tehdä asiakkaan tarpeeseen toimivia ratkaisuja. Pyrimme tehokkaaseen tuotantoon ja ehdotamme aktiivisesti asiakkaittemme muuttuviin tarpeisiin parhaiten sopivia tuotantotapoja. Pyrkimyksemme on tarjota Suomen paras tulostusjälki ja olla oman alamme joustavin toimittaja. Tulostamme ja leikkaamme tulosteet haluttuun muotoon alan parhailla työvälineillä.

Tulostustuotantomme perustuu pitkään kokemukseen, osaavaan henkilöstöön ja merkittäviin kone- ja laiteinvestointeihin. Viimeisimmät investointimme ovat swissQprint Nyala 2 -tasotulostin, Cosign A500 -tasojyrsin sekä Summa-tasoleikkuri. Tuotannon laajennuksen jälkeen levytulostuskapasiteetistamme vastaa kolme swissQprint Nyala 2 -tasotulostinta.
Kaikki tulostusmateriaalimme ovat korkealuokkaisia ja kestäviä, ja käytämme vain ympäristöystävällisiä VOC-vapaita värejä. Tulosteet voidaan leikata haluttuun muotoon ja CNC-tasojyrsimellä voimme tehokkaasti työstää esimerkiksi alumiinikomposiittia, puuta, akryyliä sekä erilaisia muovilevyjä.

Teemme toiveidesi mukaiset suurkuvatulosteet kaikenlaisiin käyttökohteisiin niin sisä- kuin ulkotiloihin. Voimme tulostaa erilaisia levyjä, esimerkiksi kokonaisia seiniä pintakuviolla, 3D-efektejä, kankaita, ikkunateippejä, lattiateippejä, magneettivuotia, valomainoskalvoja, kankaita (Mesh), paperia, PVC- ja reikäpressua sekä tapetteja.


Suunnitteletko suuria?

Tulostamme ja asennamme jopa kymmenien metrien kokoiset mainoskankaat tinkimättömällä laadulla. Kerro lisää toiveistasi jättämällä tarjouspyyntö tai ottamalla yhteyttä.

Toteutetaan ne yhdessä. Kerro meille mitä materiaalia, kokoa, erikoismuotoilua ja värejä toivot viestisi tueksi niin myyjämme auttavat sinua valitsemaan parhaan mahdollisen tuotantotavan. Tiimimme hoitaa aineiston valmistamisen sekä tuotannon korkealaatuisella kalustollamme.

Ikkunateippaukset

Ikkunateippaukset ovat tärkeä osa myymäläsi ilmettä. Suunnittelemme ja toteutamme teippaukset tarpeesi mukaan, muotoon leikattuina, kaksipuolisina – vain mielikuvituksesi on rajana.

Ikkunateippaukset parantavat yrityksesi näkyvyyttä ja imagoa

Rakennuksen julkisivu toimii käyntikorttina yrityksellesi. Mieleenpainuvilla ikkunateippauksilla parannat näkyvyyttäsi ja houkuttelet uusia asiakkaita. Autamme suunnittelemaan toimivat ratkaisut tilojesi tarpeisiin.

Pidämme laatua ja kestävyyttä suuressa arvossa ja siksi käytämme vain korkealuokkaisia materiaaleja ja värejä tuotannossamme. Valkoisen teipin lisäksi pystymme tulostamaan kirkkaan teipin päälle, mikä mahdollistaa sekä peittävät että läpikuultavat teippaukset. Tulostuksen jälkeen ikkunateippimme laminoidaan UV-suojalla teipin elinkaaren pidentämiseksi. Laminoinnin lisäksi ikkunateipit voidaan suojata graffitisuojakalvolla, jolla ilkivallan jäljet saadaan poistettua vähemmällä vaivalla.

Kaipaatko houkuttelevia ikkunateippauksia liikkeeseesi?

Kokeneet asentajamme poistavat vanhat ikkunateippaukset ja asentavat uudet huolellisesti, sovitussa aikataulussa, ympäri Suomen.

Erilaiset materiaalit muuttuviin käyttötarkoituksiin ja näyttävään sisustukseen

Lattiatarrat

Lattiatarroilla voidaan herättää kiinnostusta, ohjata ja opastaa asiakkaita liiketiloissa, myymälöissä tai julkisissa rakennuksissa. Lattiatarrat ovat hyvin kulutusta kestäviä ja niiden pinta on erikoiskäsitelty estämään liukastumista. Pitempiaikaiseen käyttöön tarkoitetut lattiatarrat voidaan laminoida kalvolla, joka tehostaa tarran kestävyyttä. Lattiatarran käyttötarkoituksen mukaan valitaan tulostusmateriaali, jonka näkyvä pinta voi olla heijastavaa tai karheaa, tartuntapinta soveltua asfalttiin tai marmorilattiaan, kulutuskestävyys perustua jatkuvaan koneelliseen lattianpesuun tai tehostettuun UV -suojaan.

Tulostettavat tapetit

Seinät voidaan haluttaessa viimeistellä tulostetulla tapetilla tai teipillä. Tapettivalikoimassamme on non-woven materiaaleja, joissa on erilaisia pintakuvioita sekä useita paperipohjaisia tapetteja. Tapetin tai teipin liima on tärkeä yksityiskohta, koska liima on valittava seinän pinnoitteen mukaisesti.

Magneettivuodat

Tulostetusta magneettivuodasta saa helposti vaihdettavan mainoksen. Mikäli kalusteet on valmistettu ferromagneettisesta raudasta, magneettivuota tarjoaa kätevän vaihtoehdon nopeasti vaihtuville mainoksille. Ne on helppo asentaa ilman ammattitaitoista teippaajaa ja tuloste voidaan asentaa uudelleen useita kertoja.

Levyt

Levytulostamisessa tarjoamme laajan valikoiman erilaisia levyjä, joita käytetään mainontaan ja rakentamiseen. Valikoimassamme on alumiinisia, puisia, muovisia, kerrosrakenteisia, vaahdotettuja, kennorakenteisia ja monia muita levyjä erilaisiin käyttökohteisiin. Voimme tulostaa kehittyneillä UV- tulostimilla erittäin korkealla resoluutiolla myös haastaviakin materiaaleja, kuten lasia ja ruostumatonta terästä.