Suurkuvatulosteet

Varmista, että sinut huomataan

Suurkuvatulosteilla erotut sekä sisällä että ulkona. Meiltä saat visuaalisesti näyttävät sisä- ja ulkomainokset myymälöihin, näyteikkunoihin, messuseinien julisteisiin tai jättikokoisiin banderolleihin erilaisiin tapahtumiin. Haluamme tehdä sinun tarpeisiisi toimivia ratkaisuja.

Kestävää tuotantoa

Tuotamme kestävän kehityksen mukaisesti laadukkaita ja ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka vastaavat odotuksiisi. Asiakkaan konsepti ja toiveet ovat etusijalla. Rakenteen, materiaalin ja tuotantotavan valintaa ohjaavat myös käyttötarkoitus ja käytettävyysvaatimukset. Pyrimme tehokkaaseen tuotantoon, siksi ehdotamme aktiivisesti muuttuviin tarpeisiisi parhaiten sopivia tuotantotapoja. Pyrkimyksemme on tarjota Suomen paras tulostusjälki ja olla oman alamme joustavin toimittaja.

Tulostustuotantomme perustuu pitkään kokemukseen, osaavaan henkilöstöön ja merkittäviin kone- ja laiteinvestointeihin. Viimeisimmät investointimme ovat Pohjoismaiden ensimmäinen SwissQprint Karibu -rullatulostin, Nyala 3 LED -tasotulostin, Cosign A500 -tasojyrsin sekä kaksi Summa-tasoleikkuria. Tuotannon laajennuksen jälkeen olemme teknillisesti Suomen huipputasoa.

Kaikki tulostusmateriaalimme ovat korkealuokkaisia ja kestäviä, ja käytämme vain ympäristöystävällisiä VOC-vapaita värejä. Tulosteet voidaan leikata haluttuun muotoon ja CNC-tasojyrsimellä voimme tehokkaasti työstää esimerkiksi alumiinikomposiittia, puuta, akryyliä sekä erilaisia muovilevyjä.

Suunnitteletko suuria?

Teemme toiveidesi mukaiset suurkuvatulosteet kaikenlaisiin käyttökohteisiin sisä- ja ulkotiloihin. Voimme tulostaa erilaisia levyjä, esimerkiksi kokonaisia seiniä pintakuviolla, 3D-efektejä, kankaita, ikkunateippejä, lattiateippejä, magneettivuotia, valomainoskalvoja, kankaita (Mesh), paperia, PVC- ja reikäpressua sekä tapetteja.

Tulostamme ja asennamme jopa kymmenien metrien kokoiset mainoskankaat tinkimättömällä laadulla. Kerro meille mitä materiaalia, kokoa, erikoismuotoilua ja värejä toivot viestisi tueksi, myyjämme auttavat sinua valitsemaan parhaan mahdollisen tuotantotavan. Tiimimme hoitaa aineiston valmistamisen sekä tuotannon korkealaatuisella kalustollamme.

Ikkunateippauksilla parannat yrityksesi näkyvyyttä

Rakennuksen julkisivu toimii käyntikorttina yrityksellesi. Mieleenpainuvilla ikkunateippauksilla parannat näkyvyyttäsi ja houkuttelet uusia asiakkaita. Autamme suunnittelemaan toimivat ratkaisut tilojesi tarpeisiin.

Arvostamme laatua ja kestävyyttä, ja siksi käytämme tuotannossamme vain korkealuokkaisia materiaaleja ja värejä. Valkoisen teipin lisäksi pystymme tulostamaan kirkkaan teipin päälle. Se mahdollistaa sekä peittävät että läpikuultavat teippaukset. Tulostuksen jälkeen ikkunateippimme laminoidaan UV-suojalla teipin elinkaaren pidentämiseksi. Laminoinnin lisäksi ikkunateipit voidaan suojata graffitisuojakalvolla, jolla ilkivallan jäljet saadaan poistettua vähemmällä vaivalla.

Kokeneet asentajamme poistavat vanhat ikkunateippaukset ja asentavat uudet huolellisesti, sovitussa aikataulussa, ympäri Suomen.

Materiaalit muuttuviin käyttötarkoituksiin ja näyttävään sisustukseen

Lattiatarrat

Lattiatarroilla voidaan herättää kiinnostusta, ohjata ja opastaa asiakkaita liiketiloissa, myymälöissä tai julkisissa rakennuksissa. Lattiatarrat ovat hyvin kulutusta kestäviä ja niiden pinta on erikoiskäsitelty estämään liukastumista. Lattiatarran käyttötarkoituksen mukaan valitaan tulostusmateriaali, jonka näkyvä pinta voi olla heijastavaa tai karheaa, tartuntapinta soveltua asfalttiin tai marmorilattiaan, kulutuskestävyys perustua jatkuvaan koneelliseen lattianpesuun tai tehostettuun UV-suojaan.

Tulostettavat tapetit

Seinät voidaan haluttaessa viimeistellä tulostetulla tapetilla tai teipillä. Tapettivalikoimassamme on non-woven materiaaleja, joissa on erilaisia pintakuvioita sekä useita paperipohjaisia tapetteja. Tapetin tai teipin liima on tärkeä yksityiskohta, koska liima on valittava seinän pinnoitteen mukaisesti.

Magneettivuodat

Tulostetusta magneettivuodasta saa helposti vaihdettavan mainoksen. Mikäli kalusteet on valmistettu ferromagneettisesta raudasta, magneettivuota tarjoaa kätevän vaihtoehdon nopeasti vaihtuville mainoksille. Ne on helppo asentaa ilman ammattitaitoista teippaajaa ja tuloste voidaan asentaa uudelleen useita kertoja.

Levyt

Levytulostamisessa tarjoamme laajan valikoiman erilaisia levyjä, joita käytetään mainontaan ja rakentamiseen. Valikoimassamme on alumiinisia, puisia, muovisia, kerrosrakenteisia, vaahdotettuja, kennorakenteisia ja monia muita levyjä erilaisiin käyttökohteisiin. Voimme tulostaa kehittyneillä UV- tulostimilla erittäin korkealla resoluutiolla myös haastaviakin materiaaleja, kuten lasia ja ruostumatonta terästä.

Tutustu caseihin

DNA Kauppa Hansakortteli

DNA Kaupassa laitteiden esillepanon design ja toimivuus ovat asiakaskokemuksen ytimessä. Fenix Signin edustumat InVue-tuotteet ovat alansa kärkeä.
Lue lisää »

Prisma Piispanristi

Laadukas ja viimeistelty miljöö ohjaa hypermarketin asiakasvirtaa. Isossa myymälässä Fenix Signin tuotannon ja asennuksen yhteistyö on saumatonta.
Lue lisää »

K-Citymarket Järvenpää

Maailman parhaaksi ruokakaupaksi valitussa myymälässä erikoisratkaisut vaativat innovatiivisuutta ja reagointikykyä koko tiimiltä – ja asiakkaalta.
Lue lisää »