Fenix Sign investoi toiminnan ja tuotevalikoiman kehitykseen

Salla Grönholm Fenix signin kehitysjohtaja

 

Salla Gantsi on aloittanut meillä Kehitysjohtajana. Tehtävän päätarkoitus on liiketoiminnan ja tuotehallinnan kehittäminen.

Fenix Sign pyrkii turvaamaan toimintaedellytyksensä pitkällä aikavälillä olemalla lähellä asiakkaitaan ja seuraamalla aktiivisesti toimialan kehitystä, tekemällä nopeita päätöksiä sekä ennakoimalla muutokset omalla toimialallaan. Perustehtävämme on vähittäiskaupan laadukas ja kustannustehokas palveleminen, myymälöiden markkinointiviestinnän sekä visuaalisen ilmeen kehittäjänä ja toteuttajana. Osana näitä arvoja, investoimme nyt toimintamme ja tuotevalikoimamme kehittämiseen.

Salla siirtyy meille Itab Shop Concept Oy:n myyntijohtajan tehtävistä, jossa hän on vastannut Itabin johtoryhmän jäsenenä Suomen myyntitiimistä ja asiakkuuksien hallinnasta. Salla on tehnyt 23 vuotta vähittäiskaupan kanssa töitä eri toimialoilla.

” Olen usein vastuualueissani peräänkuuluttanut tuotannon, tuotehallinnan, tuotekehityksen sekä hankinnan toimivuuden merkitystä asiakastyössä. Ilman asiakkaita ei ole liiketoimintaa. Myynti on minun intohimoni. Nyt saan mielenkiintoisen ja itselleni tärkeän haasteen tehdä työtä myynnin tukemiseksi ja kehittää näitä onnistumisen edellytyksiä. Rohkaisen teitä kertomaan tarpeitanne siitä, miten me voimme kehittää tuotevalikoimaamme ja toimintaamme, jotta teidän visuaalisen ilmeen toteutukset veisivät liiketoimintaanne eteenpäin!” – Salla

 

Harri Rusanen,

Toimitusjohtaja