Tuotepakkausten suojaus

T1000

InVuen T1000 on aikaviiveeseen perustuva turvaratkaisu, joka lisää myyntiä samalla, kun se vähentää varkaushävikkiä.  Helppokäyttöinen painike varmistaa sujuvan asiakaskokemuksen. T1000 on helppo lisätä nykyiseen hyllyratkaisuun, mikä mahdollistaa joustavan käyttöönoton. T1000 maksimoi tuotenäkyvyyden pienellä kustannuksella.


IR Locking Hook

IR Locking hook tarjoaa parhaan turvatason piikkiesillepanossa. Telineeseen integroitu lukko mahdollistaa nopean tuotteiden lisäyksen ja poiston IR2 tai IR3 -avaimella. IR Locking Hook on osa InVue IR ekosysteemiä, jolla suojaat kaikki laitteet liiketiloissasi yhdellä avaimella


IR StopLok

IR StopLok on kustannustehokas suojaustuote oheistuotteille. IR StopLok toimii osana IR Key -ekosysteemiä.


IR Package Wrap

Package Wrap mahdollistaa asiakkaille ja asiakaspalvelulle helpon tuotteiden käsittelyn. Tuotepakkauksen päälle tuleva hälytin jättää tilaa pakkausmerkinnöille ja tuotetiedoille. Voit jättää tuotteesi avoimesti näytteille niin, että tuotteesi on silti turvassa. IR Package Wrap on suunniteltu erityisesti hyllytuotteille ja ripustustuotteille. Se kuuluu myös osaksi IR Key -ekosysteemiä.


IR Safer

IR Safer on suunniteltu turvaksi ripustetuille tuotteille ja hyllytuotteille, jotka on helppo peittää. IR Safer esittelee tuotteen ja sen markkinointiviestin selkeästi samalla suojaten sisällä olevaa tuotetta pettämättömällä lukolla. Pakkaukseen integroitua ripustinta ei voi irrottaa, joten se sopii yhteen käytettäväksi InVue Locking Hookin kanssa. IR Safer on yhteensopiva InVuen IR Key -ekosysteemin kanssa.

  • Älylukot

    Älylukot

    Älylukot L410 L410 älylukko on suunniteltu erityisesti liukuville lasioville. Lukko …
  • Mallilaitteiden suojausratkaisut

    Mallilaitteiden suojausratkaisut

    Mallilaitteiden suojausratkaisut Lisää oheislaitteiden myyntiä innovatiivisilla suojausratkaisuilla! InVuen mallilaitteiden suojausratkaisut …