Ulkomainonta

Onnistuneella ulkomainonnalla varmistat, että erotut eduksesi yhtä lailla kaupungin vilinässä kuin tienvarsimainosten joukossa. Saat meiltä mittojen mukaan räätälöidyt ulko-opasteet, jotka houkuttelevat uusia asiakkaita liikkeeseesi, sekä näyttävät tienvarsimainokset, jotka tavoittavat ja jäävät mieleen.

Toteutamme toiveesi haluamassasi koossa, muodossa ja väreissä sekä pieniin että isoihin projekteihin, aina ikkunateippauksista useiden kymmenien metrien kokoisiin kuviin. Erinomainen värintoisto takaa korkealaatuisen lopputuloksen, joka kestää katseiden lisäksi ailahtelevat säät ja kovan kulutuksen.

Valitse näistä parhaat katseenvangitsijat:

  • banderollit
  • kehysratkaisut ulkomainontaan
  • mainostaulut
  • ikkunateippaukset

Miten haluat näkyä – ja missä?

Ulkomainontatuotteidemme avulla luot positiivisen mielikuvan yrityksestäsi. Ne sopivat esimerkiksi ikkunoihin, mainosmateriaaleihin, tapahtumiin, rakennusten julkisivuihin, parkkipaikoille tai mihin käyttökohteeseen tahansa, kun haluat kiinnittää ohikulkijoiden huomion tai tehostaa erilaisten kampanjoiden näkyvyyttä. Räätälöimme ja asennamme paikoilleen sinulle sopivat tuotteet toiveidesi mukaan kaikkialla Suomessa.

Banderollit

Suurikokoinen banderolli on tehokas ja näyttävä viestintäväline, joka toimii sekä sisä- että ulkotiloissa, osana myymäläsisustusta, tapahtuman ilmettä tai rakennuksen julkisivua. Koostaan riippumatta banderolli on kustannustehokas ratkaisu suurille ja pienille kampanjoille.

Banderolli on voimakas viestinnän väline ulkomainontaan

Suurella painotuotteella näyt ja erotut. Helpon pystytyksen lisäksi ammattitaitoiset asentajamme voivat vaihtaa banderollin paikkaa kampanjan kohteen tai viestin muuttuessa.
Fenix Signin banderollit valmistetaan aina kangasvahvistetusta, B1-palosuojatusta vinyylistä. Materiaalimme kestävät säätä ja kulutusta ollen siksi hyvä investointi pidempiaikaiseenkin kampanjaan.

Kehysjärjestelmät

Kehystämällä mainoskankaasi saat viimeistellyn ulkoasun markkinointiviestillesi. Kehykset ovat kestävää laatua ja ne voidaan toteuttaa haluttuun kokoon, muutamista metreistä kymmeniin metreihin. Rakenteeltaan kehykset ovat kevyet, säänkestävät ja ne voidaan maalata toiveidesi mukaisesti esimerkiksi brändisi väreihin.

Skaalautuvat Ovio-kehysjärjestelmät kestävään ja tyylikkääseen kampanjointiin

Fenix Sign myy ja asentaa Ovio-kehysjärjestelmiä ympäri Suomen. Ovio-kehysjärjestelmät on suunniteltu kestämään kuumuudessa ja pakkasessa, ja kehysten design mahdollistaa helpon asennuksen ja mainosmateriaalin pingotuksen suurissakin toteutuksissa. Markkinointiviestisi pysyvät tyylikkäästi pingotettuina läpi vuoden.

Pingota viestisi upeilla kehyksillä

Tutustu näyttäviin kehysratkaisuihin ja mainoskankaisiin ottamalla yhteyttä tai lähettämällä tarjouspyyntö.

Mainostaulut

Mainostaulujen avulla näyt siellä, missä ihmiset liikkuvat. Suurilla kylteillä ja ytimekkäillä markkinointiviesteillä jäät ohikulkijoiden mieleen ja kannustat potentiaalisia asiakkaita hankkimaan lisätietoa yrityksestäsi.

Suunnittelemme ja toteutamme mainostaulut tarpeidesi mukaisesti kaikkiin kokoihin. Suurella taululla erotut varmasti kaupungin vilinässä ja maanteiden varsilla. Lisäksi mainostaulut toimivat mainioina opasteina esimerkiksi isoilla parkkialueilla ja myymälöiden julkisivuilla. Käyttämämme materiaalit kestävät ulkokäytössä useita vuosia.

Ikkunateippaukset

Värikäs, laadukas ikkunatarra on hyvin näkyvä, edullinen mahdollisuus mainontaan ja tiedottamiseen. Tarjoamme sekä lyhytaikaisia kampanjatarroja että pidempään kestäviä tarroja, vakiovärisestä teipistä leikattuja ja tulostettuja tarroja. Tulostamme myös osittain läpinäkyviä ja kaksipuolisia tarroja ikkunoihin. Ikkunateipin voi myös laminoida ja siten siitä saadaan paremmin mahdollista ilkivaltaa kestävä. Käytämme Avery Dennisonin ja 3M -materiaaleja.

Oli mielessäsi sitten iso kyltti rakennuksen julkisivulle tai tienvarsimainos, autamme yritystäsi erottumaan. Lähetä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä.

  • Vuoronumerojärjestelmät

    Vuoronumerojärjestelmät

    Vuoronumerojärjestelmät Tehokas asiakasvirran hallinta lisää myyntiä ja parantaa asiakaspalvelua. Vuoronumerojärjestelmällä …