Ulkomainonta

Onnistuneella ulkomainonnalla varmistat, että erotut eduksesi yhtä lailla kaupungin vilinässä kuin tienvarsimainosten joukosta. Saat meiltä mittojen mukaan räätälöidyt ulko-opasteet, jotka houkuttelevat uusia asiakkaita liikkeeseesi, ja näyttävät tienvarsimainokset, jotka tavoittavat ja jäävät mieleen.

Toteutamme toiveesi haluamassasi koossa, muodossa ja väreissä sekä pieniin että isoihin projekteihin aina ikkunateippauksista useiden kymmenien metrien kokoisiin kuviin. Erinomainen värintoisto takaa korkealaatuisen lopputuloksen, joka kestää katseiden lisäksi ailahtelevat säät ja kovaa kulutusta.

Valitse näistä parhaat katseenvangitsijamme:

  • banderollit
  • mainoskankaiden kehykset
  • mainostaulut
  • Ikkunateippaukset

Miten haluat näkyä – ja missä?

Ulkomainontatuotteidemme avulla luot positiivisen mielikuvan yrityksestäsi. Ne sopivat esimerkiksi ikkunoihin, mainosmateriaaleihin, tapahtumiin, rakennusten julkisivuihin, parkkipaikoille ja mihin käyttökohteeseen tahansa, kun haluat kiinnittää ohikulkijoiden huomion tai tehostaa erilaisten kampanjoiden näkyvyyttä. Räätälöimme ja asennamme paikoilleen sinulle sopivat tuotteet toiveidesi mukaan kaikkialla Suomessa.