Valomainokset

Loistavaa näkyvyyttä brändillesi

Valmistamme yrityksellesi huippulaatuiset valomainokset sisä- ja ulkotiloihin. Toimimme yhteistyössä Euroopan johtaviin kuuluvan toimijan kanssa. Laatusertifioitu runko ja tekniikka saa tehtaallamme valaisevan pinnan sekä markkinointiviestin riippuen valomainostyypistä. Jokainen valomainoksemme testataan huolellisesti ennen asiakkaalle toimittamista.

 Toteutamme valomainoksia:

  • irtokirjaimina
  • koteloina
  • pylväinä
  • opasteina ja kisällin kyltteinä.

Irtokirjaimina toteutettavaan valomainokseen voidaan lisätä useita erivärisiä tai muotoisia taustapintoja. Tehosteet lisäävät mainoksen näkyvyyttä. Tästä esimerkkinä ovat rei’itetyt levyt ja muotoon valmistetut taustapinnat valaistuna tai ilman valoa. Kun valomainokseen halutaan syvyysmuotoja, se voidaan toteuttaa syvävetotekniikalla. Näin symboleihin ja logoihin saadaan toteutettua erikoisemmatkin muodot asiakkaan toiveen mukaisesti.

Laatua sisä- ja ulkokäyttöön

Valmistamme valomainoksia sisä- ja ulkokäyttöön. Ulos asennettavien tuotteiden suunnittelussa otamme huomioon rankatkin sääolosuhteet, kuten sateet ja talvipakkaset. Valomainosten LED-valojen väreinä käytämme pääsääntöisesti valkoista, punaista ja vihreää väriä. LED- ja sähkökomponentit valitaan aina oletetun käyttöiän mukaisesti. Valoteho tulee säilyä koko tuotteen elinkaaren ajan ilman, että siinä on havaittavissa merkittävää muutosta. Myönnämme tuotteille 2–5 vuoden takuun riippuen komponenttien laatuluokasta.

Asennettuna ympäri Suomen

Valomainoksia saa asentaa vain sähköasennusluvan omaava organisaatio. Kauttamme saat valomainoksen asennuksen kaikkialla Suomessa. Autamme sinua toteuttamaan yksilölliset, brändiäsi kirkastavat valomainosratkaisut.

Ota yhteyttä

Tutustu valikoimaamme tai ota meihin yhteyttä. Mietitään yhdessä juuri sinun yrityksellesi toimivin ratkaisu.

Tutustu caseihin

Prisma Piispanristi

Laadukas ja viimeistelty miljöö ohjaa hypermarketin asiakasvirtaa. Isossa myymälässä Fenix Signin tuotannon ja asennuksen yhteistyö on saumatonta.
Lue lisää »

Länsimetro

Länsimetro mullisti pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen. Fenix Sign valittiin kumppaniksi haastavien asematilojen opasteiden tuotantoon ja asentamiseen.
Lue lisää »

Alepa

Omaleimaisessa pienmyymälässä ilme on osa brändinhallintaa ja asiakaskokemusta. Toimimme Alepalle kumppanina, joka reagoi tarvittaessa nopeasti.
Lue lisää »