Vuoronumerojärjestelmät

Tehokas asiakasvirran hallinta lisää myyntiä ja parantaa asiakaspalvelua. Vuoronumerojärjestelmällä vähennät jonoja ja helpotat ruuhkaa asiakaspalvelupisteillä ja kassoilla, jolloin asiakkaat tulevat palvelluksi oikeassa järjestyksessä ja jonotusajan voi hyödyntää esimerkiksi muiden ostosten tekemiseen tai myymälässä kiertelyyn.

Tarjoa parempaa palvelua asiakkaillesi Turn-o-matic -tuotteilla

Vuoronumerojärjestelmällä erotat heti palvelua tarvitsevat asiakkaat liikkeestäsi. Henkilökuntasi pystyy keskittymään ostaviin asiakkaisiin ja reagoimaan nopeammin asiakkaiden tarpeisiin, samalla kun asiakkailla on mahdollisuus tutustua lisää tuotteisiin palveluvuoroa odotellessa. Turn-o-matic -tuotteilla luot stressivapaan ympäristön henkilökunnallesi ja tarjoat parempaa palvelua asiakkaillesi.

Fenix Signin valikoimasta löydät asiakasvirran hallintaan sekä kauko-ohjattavia, että perinteisiä langallisesti toimivia 2- ja 3-numeroisia näyttötauluja. Molempia on saatavissa manuaalisina ja elektronisina versioina. Yhden palvelupisteen lisäksi voit hallita samalla laitteella useita palvelupisteitä, ja erotella asiakasjonoja palvelutyypin mukaan.

Tarvitsetko apua asiakasvirran hallinnassa?

Vähennetään jonoja yhdessä. Tutustu vuoronumerojärjestelmiimme lataamalla kuvastomme.